Mercedes-Benz

Mercedes-Benz werkplaats.

Mercedes-Benz werkplaats

Voor u brengen wij daglicht in de nacht: bij Mercedes-Benz wordt de reparatietermijn zo goed als nooit overschreden. Want meer dan 300 Mercedes-Benz handelspartners voor bedrijfsvoertuigen staan van maandag tot vrijdag voor u klaar. Uitgebreide onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunt u laten uitvoeren wanneer uw voertuig toch al niet wordt gebruikt. Zo verkort u de tijd dat uw voertuig stilstaat, en kunt u uw rittenplanning flexibeler organiseren. We zijn er langer voor u – en zonder meerprijs! De beste basis voor een goede samenwerking.

Mercedes-Benz Truck & Trailer.

Mercedes Benz Truck & Trailer

Vanaf nu kunt u uw Actros, Axor of Atego en zijn trailer samen binnenrijden bij uw Erkend Servicepunt Mercedes-Benz. Onze specialisten nemen ze gelijktijdig onder handen. De Truck & Trailer Service van Mercedes-Benz is niet alleen bijzonder volledig, hij is van toepassing op alle trailers, ongeacht het merk.

MercedesServiceCard.

MercedesServiceCard

Met de MercedesServiceCard hebt u niet alleen de mogelijkheid om een eventuele panne eenvoudig en praktisch via de Mercedes-Benz Service24h af te handelen, maar kunt u in vrijwel alle vestigingen van het dichte Mercedes-Benz servicenet ook facturen voor reparaties, onderdelen en dienstverleningen zonder contanten betalen.

Mercedes-Benz GlassRepair.
Mercedes-Benz GlassRepair

Een sterretje laten herstellen door een Mercedes-Benz vakman hoeft helemaal niet duur te zijn. De reparatie wordt snel en vakkundig uitgevoerd en meestal kunt u achteraf de plaats van de impact niet eens meer terugvinden.