Mercedes-Benz

Pechverhelping en reparatie.

Mercedes-Benz pechverhelping

Wat er ook gebeurt – een telefoontje volstaat: gewoon het nummer 00800/ 5 7777777 (vrachtwagen / bus) of 00800/ 3 7777777 (bestelwagen) kiezen en de Mercedes-Benz Service24h snelt u met haar mobiele werkplaatsen de klok rond en 365 dagen per jaar te hulp.

Als u deze service met de MercedesServiceCard afhandelt, geniet u daarbij een aantal voordelen:

  • Onmiddellijke identificatie door de eigen noodhulpcentrale
  • Geen vaste interventiebedragen
  • Garantie van onmiddellijke betaling
  • Grootste Europese servicenetwerk
  • Geen toeslag voor service
  • Geen bijdrage voor de kaart
  • Automatische doorverwijzing naar de ContiBreakdown-service

De MercedesServiceCard is ook verkrijgbaar voor alle aanhangwagens en opliggers met Mercedes-Benz assen. Ongeacht het merk van de trekker. Het aanbod geldt zowel voor nieuwe als voor tweedehandse aanhangwagens en opliggers met Mercedes-Benz assen.

Ook hier kunt u zonder bijkomende servicekosten beschikken over een grensoverschrijdende pechdienst in heel Europa, kosteloos gebruik van het 24u-noodnummer en een snelle, onbureaucratische afhandeling van de betaling zonder contant geld.

ContiBreakdown-service voor trucks.

Met onze partner Continental wordt u door een competente partner bijgestaan. Ook de mobiele bandenspecialisten staan op het bovenvermelde nummer het hele jaar door 24 uur per dag tot uw beschikking. In 24 landen van Europa en tegen bijzonder redelijke voorwaarden.

Reparatie.

Regelmatig onderhoud of onvoorziene reparatie: met de MercedesServiceCard kan de chauffeur in bijna alle Mercedes-Benz werkplaatsen in Europa eenvoudig alle eventuele werkzaamheden laten uitvoeren en noodzakelijke reserveonderdelen aankopen. En dat met een gegarandeerd obligo. Dat spaart tijd en geld uit.