Mercedes-Benz

Truckstore.
Het belangrijkste adres voor gebruikte vrachtwagens.

Truckstore voor tweedehands Mercedes-Benz vrachtwagens

Uw zoekopdracht in goede handen.

In de Truckstore vindt u tweedehands vrachtwagens in uitstekende staat - met of zonder ster. Er staat een uitgebreide selectie van vrachtvoertuigen online voor u klaar.

De uniforme TruckStore standaard.

Via het internationale TruckStore netwerk hebt u toegang tot een unieke pool aan gebruikte vrachtwagens van alle merken, leeftijdsklassen en uitvoeringen. Van de gebruikte SZM tot de aanhanger. Voertuigen die even individueel zijn als uw voorstellingen - en die desondanks iets gemeenschappelijks hebben: de uniforme TruckStore standaard, waarop u kunt vertrouwen.

De services van Truckstore.

De services van TruckStore hebben als doel u te helpen bij het bereiken van uw doelen: Of het nu om TruckStore Garantie, leasing of financiering, buyback of een van de vele andere servicebouwstenen gaat. Met TruckStore hebt u een partner die u op weg daar naartoe begeleidt.

Professionele partner.

TruckStore kent elk afzonderlijke voertuig in het bestand, heeft zijn toestand gecontroleerd en zijn waarde eerlijk berekend. Als klant kunt u kunt rekenen op TruckStore als professionele partner rekenen. Bij aankoop, bij innname van een voertuig of bij uitlevering van uw gebruikte vrachtwagen.