Mercedes-Benz

Mercedes-Benz originele onderdelen.

Mercedes-Benz originele onderdelen

Voorzorgen voor uw Mercedes-Benz.

Aan elk origineel onderdeel van Mercedes-Benz stellen we dezelfde eisen als aan elke Mercedes-Benz die onze fabriek verlaat. Dankzij de ervaring uit meer dan honderd jaar auto- en onderdelenbouw blijven alle goede eigenschappen van uw auto optimaal behouden: van zijn spreekwoordelijke kwaliteit, zijn beproefde veiligheid tot zijn onvoorwaardelijke betrouwbaarheid, ook na honderdduizenden kilometers. Bovendien blijven onze originele onderdelen door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding ook in rendement onovertroffen.

Nauwkeurige fabrikantgegevens, uitgebreide controles en omvangrijke tests garanderen dat elk afzonderlijk origineel onderdeel van Mercedes-Benz aan de strengste kwaliteitsnormen beantwoordt en volgens de nieuwste stand der techniek is gebouwd. En om het hoge niveau van onze producten letterlijk onovertroffen te houden, beschermen we ze ook voor uw veiligheid in een unieke hologramverpakking.

Met het uitgekiende wereldwijde netwerk van onze logistieke centra zorgen we ervoor dat alle nodige originele onderdelen van Mercedes-Benz zo snel mogelijk bij uw erkende concessiehouder voor u klaarstaan. Onze aanbiedingen tegen vaste prijs voor Mercedes-Benz originele onderdelen omvatten ook de montage, zodat u de prijs van de herstelling gemakkelijk vooraf kunt berekenen.

Mercedes-Benz originele onderdelen eenvoudig online bestellen.
WebParts: online Mercedes-Benz onderdelen bestellen

Mercedes-Benz WebParts is onze speciaal op u afgestemde online besteldienst. Wij bieden u als bedrijfsklant de mogelijkheid om 24 uur per dag Mercedes-Benz originele onderdelen op te zoeken en te bestellen.